Lähdimme 26.7.2008 aamulla Kannuksen Koskenmaahan, jossa pidettiin erikoisnäyttely SAJ:n roduille. Tuomarina oli Jari Fors. Koiria oli yhteensä 53 kpl, joista eestinajokoiria 1, venäjänajokoiria 4 ja suomenajokoiria 48 kpl.

Konsta esiintyi ensimmäisenä eli oli "tulessa" aamulla klo 10.00. Ja hienosti esiintyikin. Tuloksena serti ja rop. Sitten alkoi odotus: ryhmäkehä oli vasta vähän ennen klo 14.00. Ryhmäkehän voitti suomenajokoira käyttöluokan narttu, toiseksi tuli junioriluokan venäjänajokoirauros ja kolmanneksi Konsta. Tuomari perusteli valintaansa: ajokoira oli jo valmis, muut vasta kehittymässä. Junioreilla ja nuorilla on vielä aikaa kehittyä....Ja toisaalta; oltiinhan saj:n erikoisnäyttelyssä, ei siellä voi eestiläistä valita voittajaksi, olisi voinut tuomarikin kuulla jälkeenpäin valinnastaan!;). Kuvia vain tuosta tapahtumasta on erittäin niukasti, kun kuvaaja (Pia) ei hoitanut kunnolla hommaansa....arrgh!

No, hyvä kuitenkin näin. Sitä tuli mitä läksimme hakemaan. Paremmin meni kuin viime viikonloppuna Ylivieskassa, jonka tulokseen olimme todella pettyneitä. Pikkuhiljaa valmistautuminen Haapajärven näyttelyyn alkaa...